3u_sbseOTZW-qU1dUM0GVJXdPIg

Kasih Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 21, 2012

8 WeeKS To GO!

Halooo....

Actually 5 minit yang tadi saya sangat khusyuk buat kerja hingga bom meletop di tepi meja ini saya mungkin tidak akan menyedarinya (gile khusyuk!) suddenly saya 'diganggu' oleh my little chibby inside "ibu!" macam menyapa ibu nya yang sedang tekun (susah nak dapat tekun nie sayang) Then ibu 'assalamualaikum sayang...Ibu sayang kamu ketat-ketat"

8 weeks to go!hurm..hampir ke destinasi sudah, lagi 8 minggu ibu boleh tatap wajah awak, boleh cium awak, boleh peluk-peluk awak (babah kita letak tepi la kan?) Ahad lepas masa mencari baju nak pergi kenduri, si ibu ini telah terbelek-belek baju si kecil yang tersusun kemas dalam almari. Bisik si hati 'tak sabar nye nak tengok tuan punya baju nie.' cium-cium baju kecil tersebut berangan kan si pemakainya. 'ei, kumbah baju pula dia!' then babah ganggu lamunan ibu yang bersila cium baju kamu!hahahah SEE!kami sangat tak sabar nak jumpa kamu chibbi..

Sepatutnya saya sediakan senarai semak sebelum masuk labor room kan?maybe next entry boleh buat senarai semak. Sekarang kena fokus siapkan kerja yang selonggok atas meja nie supaya nanti saya dapat bercuti panjang dengan tenang.heee...