3u_sbseOTZW-qU1dUM0GVJXdPIg

Kasih Kami

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, November 27, 2010

SENGAL!!!!!

Halooo stressfull saturday!

Harini join perasmian MAHA yang segalanya MAHA!MAHA ramai manusia di sana. Pagi-pagi dah bersedia awal untuk ke MAHA!thought boleh dapat parking yang dekat tapi ampeh sebab penjaga parking yang sengal-sengal belaka paksa jugak park kat area jauh walhal parking kat depan sana masih banyak kosong. Menapak jauh jugak dari parking area ke tempat perasmian dia hall D. 


Lepas tengok perasmian hanya dari skrin besar kat luar dewan sebab MAHA ramai manusia di dalam dewan berjalan di semua dewan tengok ape yang menarik. Dalam hati nie tak sabar nak pergi kenduri member lama di Putrajaya since dah ada di MAHA nie maka dekat jela nak ke PUTRAJAYA tue. Pukul 1 cepat-cepat gerak keluar namun disebabkan MAHA ramai manusia jadi bersesak serta terpaksa menharung panas yang boleh mendidihkan otak mencari dimana kereta. Semua tempat nampak sama. Malang sungguh sebab tiket parking pada member dan dia tak ikut sekali. Maka MAHA penat dan HOT!mencari kereta di parking kereta yang MAHA luas itu. Hati panas plus handphone bateri takde. Janji punya janji dengan member untuk pegi kenduri di Putrajaya akhirnya tinggal janji sebab dia MAHA SENGAL terlajak dan masuk simpang Putrajaya instead of menunggu saya di UPM. 


Akibat handphone yang tiada bateri saya suruh je dia pergi dengan rasa HOT sebab memang sedang berada di bawah bahang matahari mencari kereta. Disebabkan memikirkan rakan lama yang kawin, saya berusaha juga menghadiri kenduri beliau namun MAHA SENGAL, saya tidak jumpa ape-ape sign board menghala kenduri beliau di presint 18 itu. Dengan rasa tak puas hati dengan member yang mungkir janji itu, saya berpatah balik ke kilang. dan kini, saya mengadap kerja di atas meja dengan rasa sangat sebal sebab tak dapat hadir kenduri kawan lama itu bercampur rasa BENGANG dengan member yang ntah pape tue!


Saya tulis dekat blog nie rasa BENGANG saya!sekian kisah HOT hari ini.0 comments:

Post a Comment